Ajándék PDF Letöltés

Ajándék PDF Letöltés

2020. augusztus 23. - The55man

hogyan_motivalhatja_az_ertekesitoit_anelkul_hogy_megvesztegetne_oket_1.png

 

Ha Ön Egy Értékesítési Csapatot Vezet, Akkor Ezt Imádni Fogja..

 

Ha alább letölti a pdf-et a következőket fogja megtanulni..

 

  • Melyik 2 erő a VALÓDI mozgatórugó, minden emberi cselekvés mögött.. ( Mit gondol ha tudja mi mozgatja az embereit, akkor hatékonyabban tudná befolyásolni őket ?  Szerintem igen.. 

 

  • Hogyan határozza meg pillanatok alatt a munkatársa MOTIVÁCIÓS stratégiáját.. .. túsztárgyalók, szélhámosok és pszichológusok rég ismert  ( és féltve őrzött ) TITKA, amivel a legmélyebb szinten képes bárkit mozgásba hozni

 

  • Hogyan TÜZELHETI FEL még a legunottabb munkatársát is úgy, hogy még az Ön távollétében is lelkesen cselekszik..  ( ..mindezt mindenféle pénzügyi ösztönzés nélkül )

 

  • ..és még egy csomó, forró és hasznos "csemege", amik drámaian könnyítik meg a munkáját és szüntetik meg a 3 leggyakoribb problémát, amivel szinte minden értékesítési menedszer küzd.. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pdfletoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr6016173624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása